Se taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se taie rondele. Se clatesc
Se taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se taie rondele. Se clatesc ciupercile si se taie in 2 sau in feliute. Se rade cascavalul si se feliaza kaizerul(eu am folosit un fel de prosciutto).
Ungem cu unt un vas de yena si adaugam intai puiul, apoi feta taiata cubulete. Presaram putin cascaval si adaugam rondelele de cartofi si oul batut.
In continuare punem ciupercile si feliile de kaizer. Ultimul e cascavalul ras, din belsug, sa acopere bine kaizerul.
Se lasa la cuptor la foc mediu pentru maxim o ora; carnea de pui, se incearca cu furculita.
Se serveste cu sau fara garnitura (eu am ales varianta fara deoarece are destule topping-uri). Am alaturat puiul surpriza, unei salate de muraturi asortate si unei limonade.
Pofta buna!
Reteta Pui surpriza a fost propusa de Guguluff pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Chicken Piccata,
Pui cu sunca si ciuperci,
Pui marocan
Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"
Sandvis dulce pentru pauza de relaxare