Pui sote cu struguri

Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se auresc in unt topit, impreuna c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 500 g struguri
  • 1 ceasca de unt
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 rosie decojita
  • sare

Mod de preparare

Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se auresc in unt topit, impreuna cu maruntaiele. Cand carnea se poate consuma, se adauga un pahar de vin alb, se taie in sos o rosie decojita, se sareaza dupa gust si se fierbe carnea douazeci de minute cu oala acoperita. Se scoate carnea, se asaza pe un platou mare, se inconjoara cu boabe de struguri fara samburi si se stropeste totul cu sosul in care s-a facut puiul.

Se serveste imediat, cu paine proaspata.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Lasagna

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide