Pui sote cu orez

Se sterge si se freaca cu zeama de la ½ lamiie puiul curatit si golit. Se captuseste pieptul cu feliile de la restul de lamiie si se infasoara puiul

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 1 lamiie
  • 50 g slanina proaspata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 75 g unt
  • 1 ceasca zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se sterge si se freaca cu zeama de la ½ lamiie puiul curatit si golit. Se captuseste pieptul cu feliile de la restul de lamiie si se infasoara puiul in fisii de slanina legate cu sfoara. Se inabusa in unt intr-o cratita, morcovul si ceapa taiate; se pune puiul deasupra si se acopera cu zeama de carne. Se adauga sare, piper si se fierbe inabusit o ora. Se serveste cu orez fiert, bine piperat si stropit cu sosul din cratita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide