Pentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de pui se inabusa in unt si 50 ml apa si se scot separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga 75 g faina dizolvata in 100 ml apa rece, 75 g smantana, sare si se fierbe. Sosul format se toarna peste bucatile de pui, se adauga cantitatea de apa necesara fierberii, cubul MAGGI si se fierb 8 minute. Galustele se prepara astfel: uleiul se fierbe in 125 ml apa; se adauga faina in bloc. Compozitia se raceste putin, se adauga ouale unul cate unul, jumatate din legatura de patrunjel si sare. Se portioneaza cu lingurita galuste, care se fierb 3-4 minute in apa clocotita cu sare. Acestea se adauga la sosul cu carne impreuna cu restul de smantana si se fierb inca 5 minute.
Puiul sote cu galuste se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post