Pentru pui sote cu ciuperci si sos de smantana carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul si ceapa se curata.
Pentru pui sote cu ciuperci si sos de smantana carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul radacina si ceapa se curata, se spala, se taie felii. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Faina se cerne. Laptele se fierbe. Bucatile de carne se inabusa in 35 g margarina sau unt cu 50 ml apa si se scot separat. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina se inabusa in margarina ramasa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, lapte fiert, smantana, jumatatea de cub MAGGI, sare si se fierb 15 minute. Sosul obtinut se strecoara peste bucatile de carne. Ciupercile se inabusa in restul de margarina sau unt, se adauga peste sosul cu carne si se mai fierb impreuna 8 minute.
Puiul sote cu ciuperci si sos de smantana se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post