Se curata puiul de fulgi si pene, se trece peste flacara mare, apoi se freaca usor cu malai. Se goleste de intestine si de maruntaie, se spala si se
Se curata puiul de fulgi si pene, se trece peste flacara mare, apoi se freaca usor cu malai. Se goleste de intestine si de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se incalzeste untul pe foc, se pun bucatile de pui sa se aureasca usor impreuna cu maruntaiele. Bucatile de carne se scot pe o farfurie si se lasa cat timp se pregateste sosul. In untul ramas se adauga o cana de supa de carne, putina sare si un pahar de vin alb. Se fierbe sosul cinci minute, dupa care se adauga bucatile de carne. Se acopera oala si se lasa sa fiarba pana cand carnea se poate consuma. La sfarsit se adauga in sos patrunjel verde tocat. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii groase care se asaza pe un platou putin adancit spre interior. Se stropesc cartofii cu sosul in care s-a facut puiul, iar in mijlocul platoului se pun bucatile de carne.
Se serveste totul fierbinte.
Alte retete culinare cu carne de pui:
Aripioare de pui la cuptor
Rulada de pui
Ciorba de pui a la grec
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post