Pentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii.
Pentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii. Cand jarul este incins, se pune frigarea la foc si se invartesc puii sa nu se arda. Se ung mereu cu unt si cu putina apa, cu o pana. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra. Se desface ata, se taie puii in doua. Dupa gust, se pot unge puii cu zeama de mujdei de usturoi de 2 — 3 ori in timpul friptului.
Puii simpli la frigare se servesc cu cartofi prajiti si cu salata sau castraveti murati.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post