Pui sanghai este o reteta deosebita cu pui, care se bucura de popularitate in lumea intreaga. Pentru reteta de pui sanghai aveti nevoie de piept de pui, mustar, patrunjel,usturoi
Ghilimelele atrag atentia asupra faptului ca nu am dorit sa fac preparatul asiatic, in varianta de gatire si servire din patria-i mama. Aspectul si ingredientele sunt similare, dar l-am servit neaos, cu salata, rosii, ceapa verde, fara alte pretentii. Un fel de mancare foarte nimerit atunci cand esti in criza de timp. Nu te vei ridica nici perfect satula dar nici foame n-o sa-ti mai fie :)
Pentru a-ti optimiza timpul, poti cumpara o caserola de piept de pui gata feliat (ca pentru snitele). Tot ce-ti mai ramane de facut este sa tai feliile in 2-3 fasii, de 1 cm latime. Fasiile astfel obtinute se tavalesc intr-o farfurie cu faina. Intr-un vas se amesteca ouale, mustarul, patrunjelul tocat, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul. Fasiile deja date prin faina se trec prin "maclavaisul" asta si apoi se pun direct in tigaia cu ulei incins. Se prajesc pe o parte si pe alta, pret de cateva minute, pana se rumenesc. Se scot pe un servetel pentru a lasa surplusul de ulei.
Se pot servi cu un pahar de vin. Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post