Pui rumeniti in tigaie

Pentru puii rumeniti in tigaie se curata puii, se taie in bucati si se sareaza. Se pun bucatile in unt sau in untura fierbinte si se rumenesc frumos pe toate partile.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui mijlocii
  • 1 lingura unt
  • sare.

Mod de preparare

Pentru puii rumeniti in tigaie se curata puii, se taie in bucati si se sareaza. Se pun bucatile in unt sau in untura fierbinte si se rumenesc frumos pe toate partile.


Puii rumeniti in tigaie se servesc cu garnitura de legume.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide