Pui rapid

Se incinge ulei intr-un vas. Se trec bucatile de pui prin faina si se prajesc 15 minute. Se adauga restul ingredientelor si se lasa la foc 30 de minut

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc piept de pui dezosat
  • 1/2 cana ardei verde sau telina
  • 1/2 cana ceapa tocata
  • 2 cani rosii decojite
  • condimente mexicane
  • o cana orez cu bobul lung
  • 1/2 cana faina
  • 2 lingurite ulei

Mod de preparare

Se incinge ulei intr-un vas. Se trec bucatile de pui prin faina si se prajesc 15 minute. Se adauga restul ingredientelor si se lasa la foc 30 de minute.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

Cea mai bună mâncare în copilărie era șnițelul de pui pe care îl pregăteau mamele și de care nu ne...

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide