Se taie puiul bucatele. Se amesteca putin ulei cu usturoi zdrobit. Bucatile de carne se ung cu acest ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza pe mar
Se taie puiul bucatele. Se amesteca putin ulei cu usturoi zdrobit. Bucatile de carne se ung cu acest ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza pe marginile unei tavi. In mijloc, inconjurand carnea, se asaza ceapa taiata sferturi, morcovii taiati rondele si mazarea verde. Se condimenteaza si legumele, dupa care se stropesc cu aprox. 100 ml ulei. Se baga la cuptor, si dupa aprox. o ora, cand carnea s-a inmuiat, se toarna smantana peste legume si se mai lasa in cuptor 5 minute.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Imi place foarte mult gustul de conopida, dar totusi varianta cu maioneza nu mi-e foarte draga, asa ca am incercat sa o...
Sufleu de conopida cu sunca si marar