Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline ce se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.
Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline. Se curata, se spala si se taie carnea in opt bucati, se condimenteaza cu sare, piper, apoi se dau prin faina si se prajesc in unt, dupa care se dau deoparte. In untul care a ramas, se prajeste costita taiata marunt, se adauga doua cepe tocate fin si ciupercile, apoi se stinge cu vinul si supa de pui. Se adauga carnea de pui si se mai fierbe timp de 20 de minute; adaugam maslinele si dam, timp de douazeci de minute, la cuptor.
Puiul prajit cu ciuperci se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala