Pui prajit cu ciuperci

Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline ce se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reteta este pentru 4 portii
  • 1
  • 2 kg de pui
  • 4 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • faina
  • 100 g costita
  • 2 cepe
  • 250 g ciuperci
  • 250 ml vin alb
  • 125 ml apa
  • supa
  • 200 g masline.

Mod de preparare

Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline. Se curata, se spala si se taie carnea in opt bucati, se condimenteaza cu sare, piper, apoi se dau prin faina si se prajesc in unt, dupa care se dau deoparte. In untul care a ramas, se prajeste costita taiata marunt, se adauga doua cepe tocate fin si ciupercile, apoi se stinge cu vinul si supa de pui. Se adauga carnea de pui si se mai fierbe timp de 20 de minute; adaugam maslinele si dam, timp de douazeci de minute, la cuptor.


Puiul prajit cu ciuperci se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala