Pui picant cu ananas si cartofi aurii este o reteta cu carne grozava. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de cam 8 pulpe de pui.
Pui picant cu ananas si cartofi aurii este o reteta cu carne grozava.Legumele curatate si spalate se pun la fiert cam o jumatate de ora, dupa care se strecoara supa.
Pulpele se prajesc usor pe ambele parti in unt fierbinte. Din vin, miere, sos chilli, ardei iute, pasta de tomate si o cana jumate de supa pregatiti un sos care apoi se toarna peste pulpele prajite. Tot aici se adauga si ananasul taiat cubulete. Daca vreti sa fie mai dulceag si aroma de ananas mai puternica mai puteti pune circa 100ml suc de ananas.
Se lasa totul la fiert pana cand pulpele sunt facute.
In acest timp de ocupam de cartofi. Ii curatam si cei mai mari ii taiem in jumate. Se pun 5 minute la fiert, dupa care ii punem sa se scurga.
Intre timp pregatim un sos din ulei de masline, sos de soia, turmenic, sare, usturoi zdrobit,ceapa, cimbru si oregano. In acest sos se vor pune cartofii si apoi cu inca doua linguri de ulei de masline se pun pe aragaz la foc mic.
Dupa circa un sfert de ora mai puneti 2 catei de usturoi pisati si putin ulei daca mai trebuie si ii mai lasati inca 10 minute pana se rumenesc.
La servire asezam pe farfurie cate o pulpa de pui, cartofi aurii si servim cu castraveti murati la soare sau alta salata.
Un set de servire cu 8 piese de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte util la acest fel de mancare.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post