Pui picant

Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii late. Se topeste slaninuta

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de 1500 g
  • 150 g slanina impanata
  • 4 cepe de apa
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4linguri cimbru tocat

Mod de preparare

Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii late. Se topeste slaninuta in putin ulei, se scoate si se pune deoparte. Se introduce ceapa in tigaie si se caleste. Se pudreaza puiul cu sare, piper si boia si se prajeste la foc iute, in tigaia cu ceapa. Se adauga cimbrul si se lasa sa se inabuse bine, in vasul acoperit. Se adauga feliile de ardei gras, slaninuta si se mai lasa pe foc vreo 15 min.
Se serveste imediat.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors