Pui pe sare

Se curata puiul , in tava se pune sare , sa fie un strat de un cm , se aseaza puiul , se introduce la cuptor. Puiul isi ia sare in cantitate suficient

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pui
  • o cutie de sare

Mod de preparare

Se curata puiul , in tava se pune sare , sa fie un strat de un cm , se aseaza puiul , se introduce la cuptor. Puiul isi ia sare in cantitate suficienta, se poate introduce un mar in pui la alegere.
Cu mujdei : usturoiul curatat si maruntit , se amesteca energic cu sare , apoi se adauga smantana dupa gust , sa fie de consistenta unui sos.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Un aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata...

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide