Pui parizian

Pentru pui parizian carnea se curata, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pulpe si piept de pui cu os - 700 g
  • cartofi - 1 kg
  • oua - 2 bucati
  • faina - 50 g
  • ulei - 150 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura

Mod de preparare

Pentru pui parizian carnea se curata, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat cu telul. Faina se cerne. Bucatile de pui se trec prin faina si ou batut si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Puiul parizian se serveste cald, cu cartofi natur si patrunjel verde.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din piept de pui

Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!

Rulada din piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide