Se taie puiul in 4-5 bucati.se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se pune puiul la rumenit. Se adauga usturoiul
Se taie puiul in 4-5 bucati.se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se pune puiul la rumenit. Se adauga usturoiul. Cartofii se pun la fiert timp de 3 min, se scurg de apa si se pun la rumenit pentru cateva minute pe amebel parti. Coaja de lamaie se pune cu apa rece(250 ml) la fiert cam 5 min. Intr-un vas mai mare se pune: puiul +cartofii + restul ingredientelor fara a se adauga patrunjelul. Se amesteca toate bine. Cuptorul se incalzeste la 200 de grade. Se aseaza intr-o caserola si se da la cuptor pentru 1 ora si 15 min. Din cand in cand se mai stropesc cu sosul lasat, daca nu este destul se mai adauga un pic de apa.
Pofta buna! Reteta Pui marocan a fost propusa de lisa_magic pe forum culinar.ro
O prajitura rapida, foarte pufoasa care se pregateste usor. Dispare cat ai zice branza.
Desert prajitura pufoasa cu branza dulce