Se curata puiul si se spala, apoi se taie bucati care se prajesc in ulei incins. Se scoate carnea pe o farfurie, iar in uleiul ramas se prajesc felii
Se curata puiul si se spala, apoi se taie bucati care se prajesc in ulei incins. Se scoate carnea pe o farfurie, iar in uleiul ramas se prajesc felii de franzela taiate subtiri.
Ciupercile se spala si se taie felii subtiri, se pun cu unt intr-o oala emailata si se lasa la foc mic un sfert de ora. Cand s-au inmuiat, se adauga un pahar de vin alb, usturoi taiat felii subtiri si patru rosii decojite si taiate felii. Sosul obtinut se fierbe pe foc mic o jumatate de ora, se sareaza dupa gust, se mai clocoteste zece minute si se ia de pe foc. Bucatile de pui se asaza pe un platou impreuna cu maruntaiele prajite in ulei, se inconjoara cu felii de franzela si se acopera cu sosul de ciuperci.
Mancarea se serveste fierbinte. Se servesc bucati de carne, felii de franzela si sos de ciuperci in cantitati egale, fara alta garnitura.
Alte retete care contin carne:
Tocanita din carne de vita cu cartofi
Tocanita de pipote cu inimi
Lasagna
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios