Pentru puiul la tava cu unt se curata puii, se spala si se sareaza. Se pun intr-o tava potrivita, cu putin unt. Se dau la cuptor si se ung din cand in cand cu unt.
Pentru puiul la tava cu unt se curata puii, se spala si se sareaza. Se pun intr-o tava potrivita, cu putin unt. Se dau la cuptor si se ung din cand in cand cu unt. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra. Sosul din tava se lasa sa mai fiarba cu o lingura de apa, se strecoara si se serveste in sosiera.
Puiul la tava cu unt se serveste cu cartofi si cu salata.
Am incercat sa prepar acest pui inspirandu-ma dupa modul de preparare al Sylviei, condimentand puiul pe sub piele, atat cat...
Pui condimentat, servit cu sos de usturoi si ardei coptiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri