Pui la frigare

Se curata, se spala si se usuca un pui mare. Se infige apoi in frigare, se asaza deasupra jarului si se invarte. Se unge mereu cu unt si cu zeama de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • sare
  • usturoi
  • 30 gr unt
  • cartofi
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata, se spala si se usuca un pui mare. Se infige apoi in frigare, se asaza deasupra jarului si se invarte. Se unge mereu cu unt si cu zeama de mujdei cu sare. Se tine pe foc pana se rumeneste. Dupa ce s-a rumenit frumos iar carnea s-a fragezit se ia de pe foc si se scoate de pe frigare.


Se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi si cu patrunjel verde tocat.

Alte retete culinare:

Pui cu conopida si sos alb

Pipet de pui cu smantana

Pui la punga

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post