Pui la cuptor cu umplutura de pancetta

Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta este o reteta delicioasa. Gasiti aceasta reteta de pui umplut, pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr firimituri de paine
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 125 gr costita
  • 2 pui
  • 2 linguri faina
  • 1 pahar vin alb
  • 200 ml supa de pui

Mod de preparare

Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta este o reteta delicioasa. Se amesteca firimiturile de paine cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, intr-un blender. Se adauga costita taiata cubulete si se asezoneaza. Se iau cei doi pui si se introduce amestecul peste carnea de la piept si picioare, sub piele. Se asaza apoi pielea la loc si se prinde totul cu un betisor. Se pun amandoi puii intr-o tava mare si se ung cu unt. Se asezoneaza, apoi se dau la cuptor cca o ora, pana se patrund. Se muta apoi pe un fund de lemn si se acopera cu folie de aluminiu. Se pune tava pe foc mediu, se adauga faina si se prajesc 1 minut. Se toarna 1 pahar de vin alb si 300 ml supa de pui. Se fierbe compozitia la foc mic timp de 5 minute, apoi se serveste cu puii copti.


Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta se serveste cald, cu salata sau cartofi la cuptor.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors