Pui la cuptor cu rosii

Cuptorul se incinge la 200 °C. Se asaza ciocanelele intr-o forma de sufleu unsa. Se asaza alaturi masline si jumatati de rosii cherry. Se amesteca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciocanele de pui
  • 120 g rosii cherry
  • 20 masline verzi
  • 1 lingura amestec de ierburi de Provence
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 250 ml suc de portocale dietetic
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri samburi de pin

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 200 °C. Se asaza ciocanelele intr-o

forma de sufleu unsa. Se asaza alaturi masline si jumatati de rosii cherry.

Se amesteca ierburile de Provence cu sare, piper, pasta de toate, 100 ml apa si suc de portocale. Se adauga usturoi pisat. Se repartizeaza acest sos uniform deasupra puiului si se presara samburi de pin. Se coace la cuptor 35-40 min. Se scoate si se serveste ornat cu felii de lamaie si rozmarin.
Alte retete culinare

Pui ciuperci

Ostropel pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta-melc cu sunca si mozarella

Dupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...

Placinta-melc cu sunca si mozarella
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide