Aceasta reteta de pui la cuptor este usor de preparat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de pui.
Pui la cuptor cu lamaie si paste se prepara astfel: se pun lamaile taiate in felii groase si 3 catei de usturoi pe fundul unui vas. Se toarna vinul alb. Deasupra se aseaza copanele de pui, stropite cu uleiul de masline si sarate. Se pun la cuptor, la 180 grade, timp de 50 de minute. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se curata apoi carnea de pui de pe oase si se taie felii. Se toarna sosul pregatit anterior, strecurat peste paste, se adauga busuiocul si carnea de pui.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Drob de pui
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala