Pui la cuptor cu lamaie si paste

Aceasta reteta de pui la cuptor este usor de preparat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lamai
  • sare
  • 3 catei usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 4 copane de pui
  • ulei de masline
  • 300 gr paste
  • 1 mana busuioc

Mod de preparare

Pui la cuptor cu lamaie si paste se prepara astfel: se pun lamaile taiate in felii groase si 3 catei de usturoi pe fundul unui vas. Se toarna vinul alb. Deasupra se aseaza copanele de pui, stropite cu uleiul de masline si sarate. Se pun la cuptor, la 180 grade, timp de 50 de minute. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se curata apoi carnea de pui de pe oase si se taie felii. Se toarna sosul pregatit anterior, strecurat peste paste, se adauga busuiocul si carnea de pui.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Drob de pui

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa

Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala