Pui la cuptor cu garnitura de ciuperci la gratar

Puiul bine spalat si sters bine de apa , se curata de grasimea din interior, se impaneaza cu usturoi si se condimenteaza , apoi se introduce la cupt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • o capatana de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • condimente
  • 1 kg ciuperci
  • 4 linguri de ulei
  • cateva bucatele de unt si cascaval

Mod de preparare

Puiul bine spalat si sters bine de apa , se curata de grasimea din interior, se impaneaza cu usturoi si se condimenteaza , apoi se introduce la cuptorul incalzit dinainte - timp de 1 ora.

Ciupercile bine spalate si scurse de apa, se trec prin ulei , apo se aseaza pe gratarul incins . Prajirea se face timp de 3-4 minute pe fiecare parte.


Cand sunt gata, se iau de pe gratar si se asaza pe un platou, adaugandu-se deasupra unt si cascaval, apoi se presara putina sare si se stropesc cu zeama de lamaie ! Pofta buna !

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide