Pui la cuptor cu cartofi si frunze de salvie este o friptura foarte apetisanta. Ingredientele pentru reteta: pui, salvie, dafin.
Puiul la cuptor cu cartofi si frunze de salvie se prepara astfel: spalam puii si ii taiem in doua, dupa care ii asezonam cu sare, piper. Fiecare jumatate de pui se umple cu o foaie de dafin, 1 catel de usturoi si 1 frunza de salvie. Rulam puiul in felii de sunca si legam cu ata. Curatam cartofii si ii taiem rondele. Ii trecem prin sare, piper si ulei. Ii asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt, si deasupra lor punem bucatile de pui si le ungem cu ulei de masline. Acoperim cu folie de aluminiu si bagam tava in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute. Indepartam folia si mai lasam sa se coaca 15 minute.
Alte retete culinare recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post