O friptura usor de realizat dar delicioasa este puiul la cuptor. Pentru realizarea ei este nevoie doar de pui, untura si sare. Se poate servi langa o portie consistenta de salata.
Puiul se sareaza si se lasa sa stea 15-20 de minute. Se asaza in tava, se adauga untura si 2-3 linguri de apa. Se pune la cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu zeama din tava.
Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde sau de castraveti.
Alte retete cu pui:
Drob de pui
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Am pregătit acest Reteta de tort cu zmeura si ciocolata cu ocazia zilei onomastice a fetiței mele (pe care o cheamă și...
Reteta de tort cu zmeura si ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata