Puiul Karage este o mancare de carne delicioasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, sos se soia, vin alb, suc de ghimbir, amidon si usturoi pudra.
Puiul Karage este o mancare de carne delicioasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, sos se soia, vin alb, suc de ghimbir, amidon si usturoi pudra.
Se taie pieptul de pui in bucati si se inteapa cu furculita.
Se pun la marinat cu ghimbirul, sosul soia, vinul alb si usturoiul pudra cam 20 de minute.
Se tavalesc in amidon si se prajesc in uleiul incins.
In mod normal, procesul deep fry e folosit, dar se poate si in ulei mai putin, daca vreti calorii mai putine.
Puiul Karage se serveste cu orez alb.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post