Pui italian

Carnea se taie ca pentru snitele si se bate foarte subtire. Ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr piept de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • Pentru sos:
  • 100 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Carnea se taie ca pentru snitele si se bate foarte subtire. Ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se condimenteaza dupa gust. pe o folie de alumniu unsa cu ulei se asaza pieptul de pui bine intins, se pune compozitia si se ruleaza in forma de aluminiu. Se introduce in cuptorul incins pentru 20 de minute, intr-o tava cu putina apa. Se scoate din folie cand e gata si se pune deasupra sosul format din maioneza, smantana, usturoi, sare si piper.
Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Muschi de porc la cuptor

Placinta de dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide