Pui inabusit

Se pune puiul sarat intr-o cratita mai mare cu untura infierbintata, se prajeste pe toate partile, se adauga 4-5 linguri de apa sau zeama de carne, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 1 lingura untura
  • sare
  • putin usturoi

Mod de preparare

Se pune puiul sarat intr-o cratita mai mare cu untura infierbintata, se prajeste pe toate partile, se adauga 4-5 linguri de apa sau zeama de carne, se acopera cratita cu capacul si se lasa la foc mic. Din cind in cind se intoarce puiul si, daca scade zeama, se mai adauga cite o lingura, doua de apa. La sfirsit se poate putin usturoi pisat
Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde sau de castraveti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata cu migdale

Un tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...

Tort de ciocolata cu migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide