Pui in sos dulce-acrisor

Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei grasi/gogosari taiati felii subtiri
  • 1 morcov taiat felii
  • 1 brocolli taiat dupa preferinte
  • cateva (10-20) pastai verzi taiate jumatati
  • 6-7 ciuperci taiate felii
  • 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi
  • 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti
  • Pentru sos: sos de soia
  • 3-4 linguri ketchup
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Unicorn 2

De sfantul Andrei am avut de facut un tort pentru o fetita care adora Unicornii, asa ca m-am gandit ca i-ar placea sa fie un...

Desert tort Unicorn 2
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide