Pui in crusta cu sos picant

Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia iute si piper. Cascavalul se da prin r

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de pui
  • 150 g cascaval
  • 3 linguri de pesmet
  • 3 linguri de faina
  • 2 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • zeama de lamaie
  • o lingurita de zahar
  • 2 linguri de sos de soia
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia iute

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia iute si piper. Cascavalul se da prin razatoare si se adauga trei linguri de pesmet. Se dau bucatile de pui prin faina, oul batut si cascavalul amestecat cu pesmet si se atasa intr-o tava cu ulei. Se introduce tava la cuptor, la foc moderat, pana se patrunde carnea.

Intre timp, te pregateste sosul. Se amesteca pasta de tomate cu sosul de soia si zeama de lamaie. Se adauga zahar, boia iute, piper si rozmarinul tocat marunt. Se curata usturoiul, se piseaza si se adauga in sos.
Se serveste puiul fierbinte cu garnitura de cartofi natur si cu sosul picant.

Alte retete pui recomandate

Piept pui cu ciuperci

Tocanita de pui

Pulpe de pui la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors