Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia iute si piper. Cascavalul se da prin r
Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia iute si piper. Cascavalul se da prin razatoare si se adauga trei linguri de pesmet. Se dau bucatile de pui prin faina, oul batut si cascavalul amestecat cu pesmet si se atasa intr-o tava cu ulei. Se introduce tava la cuptor, la foc moderat, pana se patrunde carnea.
Intre timp, te pregateste sosul. Se amesteca pasta de tomate cu sosul de soia si zeama de lamaie. Se adauga zahar, boia iute, piper si rozmarinul tocat marunt. Se curata usturoiul, se piseaza si se adauga in sos.
Se serveste puiul fierbinte cu garnitura de cartofi natur si cu sosul picant.
Alte retete pui recomandate
Piept pui cu ciuperci
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
In 10 minute tai legumele, 10 minute le calesti si 10 minute gatesti totul si gata!! E atat de simplu cu Multicooker-ul...
Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune