Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de bucatarie. Se pun la prajit in doua linguri de ulei, avand grija sa se rumeneasca bine pe toate part
Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de bucatarie. Se pun la prajit in doua linguri de ulei, avand grija sa se rumeneasca bine pe toate partile. Ceapa se curara si se taie solzisori. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubulete. Ceapa impreuna cu ardeiul se pun la calit in restul de ulei.
Bananele se desfac din coaja si se taie rondele, portocalele se desfac in felii, care se taie in jumatati, iar ananasul se taie cubulete. Fructele se adauga peste ceapa cand aceasta incepe sa se inmoaie. Se stinge cu sucul de la conserva de ananas si se adauga un pahar de vin. Dupa 10-15 minute, se adauga ardeii si usturoiul pisat. Se potriveste de sare si de piper si se adauga un praf de boia de ardei.
Ciocanelele calde se asaza pe un platou si se servesc cu sosul de ananas si banane si cu diferite salate.
Alte mancare recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Iahnie de fasole
Dovlecei umpluti
In 10 minute tai legumele, 10 minute le calesti si 10 minute gatesti totul si gata!! E atat de simplu cu Multicooker-ul...
Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune