Pui haiducesc

Puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga vinul. In timpul frigerii se s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pui mijlocii
  • 1 dl ulei
  • 4-5 buc. rosii bine coapte
  • 1 pahar vin
  • 100 gr. smintina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga vinul. In timpul frigerii se stropesc cu sosul format. Rosiile spalate se curata de pielite si seminte, se taie foarte marunt si se pun la fiert cca 10 minute. Cind puii sint bine patrunsi se scot, se desoseaza (se scot oasele) si se portioneaza. Sosul format se amesteca cu smintina, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe cca 10 minute. Pe un platou decorat cu frunze de salata verde se asaza carnea, se toarna deasupra sosul amestecat cu rosiile, apoi se presara cu verdeata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Compot de cirese cu visine

Mai mereu fac compot de cirese si de visine dar separat, insa acum am ales sa le combin. M-am gandit eu asa: cirese coapte si...

Compot de cirese cu visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide