Curatam si spalam morcovii, telina, patrunjelul. Patrunjelul il tocam grob, morcovii si telina le feliem foarte subtire. Le amestecam cu 1-2 lingur
Curatam si spalam morcovii, telina, patrunjelul.
Patrunjelul il tocam grob, morcovii si telina le feliem foarte subtire.
Le amestecam cu 1-2 linguri ulei de masline, sare, piper, boia si zeama de lamiie. Umplem puiul.
Eu l-am "sigilat" cu 3 ace din inox, pentru rulade.
L-am condimentat si l-am pus in vasul termorezistent, in vin.
Am turnat ceva ulei de masline peste pui si l-am dat in cuptor timp de aproape 2 ore.
Cind a inceput a se rumeni, am acoperit vasul cu folie de aluminiu.
Spre sfirsit am indepartat folia si am mai lasat putin la rumenit.
Din vin si sucul lasat de pui si legume, a iesit un sos excelent!
Se serveste cu cartofi piure si legumele din pui.
Pofta buna!
Reteta Pui/gaina umplut cu morcovi si telina a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu pui gasiti aici:
Pui umplut cu orez aromat,
Pui umplut la sare,
Pui umplut cu pastrama
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios