Pui fript in pesmet

Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca. 1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic. 2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Pui taiat in 8
  • pentru pesmet: 1 lingura faina
  • 1/2 lingura amidon
  • 7 linguri pesmet
  • 1/4 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita praf de ceapa
  • 3/4 lingurita boia dulce
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 1/4 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita boia dulce
  • 1/4 pahar susan

Mod de preparare

Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca.

1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic.

2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robinet, se scutura surplusul de apa, si se pun in punga.

Cu o mana se tine punga bine inchisa si se scutura ca bucatile sa se acopere bine. Se continua si cu restul bucatilor, punandu-se in tava de copt pe masura ce sunt acoperite.

Se pun in cuptor incalzit pentru aprox.50 de minute sau pana ce sunt rumenite.

Nu se adauga nimic. Nu se acopera.
Pofta buna!

Reteta Pui fript in pesmet a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro

Alta reteta cu pui gasiti aici: Pui fript cu sos de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pariziene cu pere

Le-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...

Pariziene cu pere
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide