Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 dovlecei zuchini
  • 3 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • Cimbru
  • Boia dulce afumata
  • Usturoi
  • Sare
  • piper
  • coniac

Mod de preparare

Se cresteaza evantai pieptul de pui, apoi se condimenteaza cu boia afumata, sare si piper pe ambele parti.

Se frige pieptul de pui in putin ulei de masline, apoi se adauga o cescuta de apa si mai tine la inabusit 5-10 minute.

Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile, apoi se scurg si se toaca rondele.

In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui calim usturoiul, apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.

Dupa ce s-a evaporat coniacul condimentam si presaram cimbru apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors