Pui fiert cu 3 feluri de sos

Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc mare si apoi 20 de minu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2
  • 5 litri de apa
  • 4 felii de radacina de ghimbir
  • 1 pui de 1kg ½
  • pentru sosuri:
  • 1 lingura de radacina de ghimbir taiata marunt
  • 1 lingura de ceapa verde taiata marunt
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri de sare
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingura de sos de chili
  • 1 lingura de piper Fagan

Mod de preparare

Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc mare si apoi 20 de minute la foc mic. Cand s-a fiert se lasa sa se raceasca in zeama.

Se scurge si se taie bucatele cu tot cu piele si oase.

Pentru primul sos se amesteca intr-un bol ghimbirul cu ceapa cu ulei si un pic de sare.

Al doilea sos: se amesteca intr-un bol sosul de soia cu sosul de chili.

Al treilea sos: se amesteca intr-un bol sarea si piperul Fagan rupt bucatele (uscat).

Alte retete culinare deosebite

Piept de pui

Tocanita de pui


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors