Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc mare si apoi 20 de minu
Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc mare si apoi 20 de minute la foc mic. Cand s-a fiert se lasa sa se raceasca in zeama.
Se scurge si se taie bucatele cu tot cu piele si oase.
Pentru primul sos se amesteca intr-un bol ghimbirul cu ceapa cu ulei si un pic de sare.
Al doilea sos: se amesteca intr-un bol sosul de soia cu sosul de chili.
Al treilea sos: se amesteca intr-un bol sarea si piperul Fagan rupt bucatele (uscat).
Alte retete culinare deosebite
Piept de pui
Tocanita de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post