Pui de balta cu sos Meuniere

Pentru pui de balta cu sos Meuniere pulpele se spala si se sareaza, apoi se trec prin faina si se prajesc in ulei. Puiul de balta se serveste cald.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pulpe de pui de balta - 2
  • 5 kg
  • faina - 100 g
  • ulei - 200 ml
  • sos Méunière - 200 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru pui de balta cu sos Meuniere pulpele se spala si se sareaza, apoi se trec prin faina si se prajesc in ulei.

Puiul de balta se serveste cald, cu sos Méunière deasupra.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors