Pentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Vinetele se spala, se curata partial de coaja partial si se taie felii lungi cu grosime de 1cm. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de pui se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Cand sunt gata, se scot separat. in uleiul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in apa rece, boia, pasta de tomate, cubul MAGGI, 500 ml apa fiarta, sare si se fierb cca 10 minute. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de pui. Vinetele felii se sareaza, se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, apoi se adauga peste carne si sos, laolalta cu usturoi, rosii si piper; se introduc la cuptor 10 minute.
Puiul cu vinete si legume se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post