Se taie vinetele pe lungime in sferturi, apoi fiecare sfert pe latime in doua. Se sareaza si se lasa sa stea astfel cel putin ½ de ora. Apoi fiecare
Se taie vinetele pe lungime in sferturi, apoi fiecare sfert pe latime in doua. Se sareaza si se lasa sa stea astfel cel putin ½ de ora. Apoi fiecare bucata se mai stoarce cu mina ca sa iasa zeama neagra, se da prin faina si se prajeste in ulei. Bucatile de pui se prajesc inabusit intr-o lingura de ulei, se adauga ceapa rasa si 2-3 linguri apa. Se asaza vinetele prajite peste bucatile de pui, se adauga patrunjelul, se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se da la cuptor pina este gata.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios