Pui cu vin

Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ung pulpele si se lasa la marinat cel putin 3 ore. Se incalze

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin rosu de buna calitate
  • 2 linguri de miere de albine
  • 3 linguri de soia
  • 3 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 lingura de vegeta
  • 2 linguri de ulei de uns tava si pulpele

Mod de preparare

Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ung pulpele si se lasa la marinat cel putin 3 ore.

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade, se unge tava cu o lingura de ulei, se aseaza pulpele si se toarna deasupra sosul de marinata. Se intorc din cind in cind. Dupa 40-50 de minute se ung pulpele cu o lingura de ulei si se pun la grill pentru 10 minute.


Se serveste cu cartofi la cuptor sau orez alb combinat cu stafide si nuci.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide