Spalam puiul, il taiem bucati, il frecam cu sare si piper. Folosim doar carnea de pe pui, oasele le vom folosi la altceva. Prajim bucatile de pui in
Spalam puiul, il taiem bucati, il frecam cu sare si piper. Folosim doar carnea de pe pui, oasele le vom folosi la altceva.
Prajim bucatile de pui in ulei pana devin aurii. Le scoatem intr-un vas si le tinem la cald. Adaugam la uleiul ramas usturoiul pisat si faina amestecata cu smantana. Trebuie sa lucram repede pentru ca usturoiul sa nu se prajeasca si sa dea un gust amar sosului.
Presaram cu sare, piper, delicat, turnam vinul alb si fierbem sosul.
Luam de pe foc si lasam sa stea 15 minute pentru ca aromele sa se amestece.
Servim cu mamaliga.
Va recomandam si alte retete culinare:
Mancare de mazare cu carne
Pasta de casa de urzici
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala