Pui cu tarhon

Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa tocata marunt si faina. Cind ceapa incepe sa se rumeneasca, se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mijlociu
  • 1 lingura untura
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 1/2 lingurita faina
  • tarhon
  • sare

Mod de preparare

Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa tocata marunt si faina. Cind ceapa incepe sa se rumeneasca, se adauga 3-4 linguri apa, zeama de la 4-5 rosii, sarea si tarhonul ales si bine spalat. Cantitatea de tarhon poate varia dupa dorinta. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Cind carnea este aproape fiarta, se da la cuptor pentru 15-20 minute. Se poate prepara si cu ceapa cruda, adaugind-o, in acest caz, o data cu apa.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Briose mic dejun

Se iau la pachet, la pachetelul vesel desigur, le preparati de seara si le aveti pe masa la prima ora a diminetii :)))) si...

Briose mic dejun
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide