Pui cu susan

Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute in cuptor la 160 grade, fara sa se arda. Se amesteca faina cu sarea, piperul si semintele si se asaza pe o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri sos de soia
  • 100 g faina
  • 75 g seminte susan
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute in cuptor la 160 grade, fara sa se arda. Se amesteca faina cu sarea, piperul si semintele si se asaza pe o bucata de hartie de copt. Se da puiul prin sosul de soia si se preseaza pe hirtia cu faina si susan, pe ambele parti. Se asaza puiul intr-un singur strat intr-un vas si se toarna pe deasupra untul topit. Se coace 40 de minute la 180-200 de grade, turnandu-se la sfarsit din sosul din tava peste pui.
Se serveste cald sau rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide