Pui cu susan

Se fierbe pieptul si se lasa la racit. cand e rece se taie fasiute inguste, se da prin ou si apoi se acopera cu susan. Se prajeste pana se aureste sus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pui cu susan

Ingrediente

  • 1 piept de pui mic
  • 2 oua
  • 50 g susan

Mod de preparare

Se fierbe pieptul si se lasa la racit. cand e rece se taie fasiute inguste, se da prin ou si apoi se acopera cu susan. Se prajeste pana se aureste susanul.

Alte retete in imagini recomandate

Supa de galuste

Chiftele

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala