Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se caleste in ulei incins pana cand se a
Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se caleste in ulei incins pana cand se aureste usor. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa pana cand se pregateste spanacul. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape dupa care se pune in apa care clocoteste si se lasa zece minute. Se scoate, se scurge si se taie marunt cu lama unui cutit ascutit. Se pune intr-o oala emailata, cu o lingura de unt, si se lasa sa scada bine. In uleiul ramas de la prajirea puiului se caleste ceapa tocata marunt, care se stinge cu o lingura de bulion si se ingroasa cu o lingurita de faina pe foc mic. In sosul obtinut, se adauga spanacul care se fierbe impreuna cu carnea si maruntaiele pregatite ca si carnea. Mancarea se sareaza dupa gust si se acreste cu felii de lamaie taiate subtire.
Mancarea se serveste calda si bine scazuta.
Alte retete culinare:
Piure de spanac
Spanac cu orez
Spanac cu carne de miel
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios