Pui cu sos picant

Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat. Dupa ce s-au aurit si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 100 gr. unt
  • 3 buc. ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 litru supa
  • sare
  • piper
  • o lingurita sofran
  • o lingurita coriandru
  • 2 linguri faina
  • 1 buc. lamiie

Mod de preparare

Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat. Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora. Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina. Se amesteca incet, pina ce se ingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.
Se serveste mincarea foarte fierbinte

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

Andra Mihail ne răsfață cu o rețeta inedită: Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos. Acest preparat...

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide