Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se prajeste in ulei incins. Cand este ga
Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se prajeste in ulei incins. Cand este gata, se sareaza putin, se acopera cu un sos gros de rosii, sarat si indulcit dupa gust si se fierbe la foc mic o jumatate de ora. Se taie marunt cativa catei de usturoi si se pun in sos impreuna cu frunze intregi de tarhon, spalate bine si cateva boabe de piper. Se mai fierbe mancarea un sfert de ora, apoi se ia vasul de pe foc si se serveste puiul impreuna cu maruntaiele prajite separat.
Se serveste cu garnitura din piure de cartofi.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Zacusca de ciuperci
Mancare de mazare cu sos de rosii
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios