Pui cu sos de mazare verde

Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand c

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg piept de pui file
  • 200 g mazare verde
  • 500 ml lapte sau frisca
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand carnea este rumena, se scoate pe o farfurie, iar in grasimea ramasa se pune faina, se amesteca , se stinge cu lapte sau cu frisca. Se sareaza, se adauga mazarea verde fiarta, se pune carnea in cratita si se da un clocot. Se serveste cu orez calit.
Alte retete mancare recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Orez integral cu ardei si verdeturi

Orezul integral pare greu de gatit si nu iese daca folosim aceeasi metoda ca si pentru orezul simplu alb. Ii trebuie mai mult...

Orez integral cu ardei si verdeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide