Pui cu sos de branza

Puiul cu sos de branza se prepara rapid. Aveti nevoie de carne de pui, legume, branza de vaci, cascaval si oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate de pui
  • 2 morcovi
  • jumatate de telina
  • 100 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1 buchet broccoli
  • 4 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin

Mod de preparare

Se fierb legumele separat, apoi se taie feliute. Se spala puiul, se caleste in putin ulei si se pune intr-o tava. Se calesc legumele fierte in grasimea ramasa de la pui. Palariile de ciuperci se pun in cuptor cu putina sare, timp de 10-15 minute. Se umplu apoi cu legume si se asaza langa pui impreuna cu broccoli. Separat se freaca branza cu ouale si cascavalul ras si se pune cu lingura peste ciuperci. Se lasa totul in cuptor pana se gratineaza.


Se serveste pe un platou.

Alte retete:

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Legume la cuptor

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post